Domovská stránka » Kura na horčici a kyslej smotane.

Kura na horčici a kyslej smotane.

Mäkké mäsko s úžasnou omáčkou, nevieme sa ho nabažiť! Na zajtra nezostane ani kúsok!

Ingrediencie:

  • 1 kg kuracích pŕs
  • 1 cibuľa
  • 10 dkg húb
  • 2 dl kyslej smotany
  • 1 dl smotany na varenie
  • 2 lyžice horčice
  • petržlenová vňať
  • soľ korenie
  • olej

Príprava:

Cibuľu nakrájame a opražíme na troche oleja. Vmiešame na kocky nakrájané mäso a opekáme, kým nepustí šťavu. Huby sa prefiltrujú a zmiešajú, ochutia a nalejú pod trochou vody. Varíme do mäkka. Kyslú smotanu, smotanu a horčicu zmiešame, keď je mäso mäkké, podlejeme. Povaríme pár minút, potom posypeme petržlenovou vňaťou a zjeme.

 

Leave a Comment

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*